Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Red Sox (1437267) - Tir_Na_Nog (995326) » 428384320: T40/J5/VI

Liga 428384320 Información oficial sobre el partido 428384320 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.614 (14932)

Alimaña Alineación oficial del equipo 'Alimaña' en el partido 5 - 1 De Traca City Alineación oficial del equipo 'De Traca City' en el partido
Haritz Basagoitia (12') 1 - 0
Maurín Rubio de Tejada (35') 2 - 0
Albin Kocijan (38') 3 - 0
3 - 1 Michel Cicchi (44')
Maurín Rubio de Tejada (69') 4 - 1
Leonardo Cana Galindo (80') 5 - 1
Alimaña Alineación oficial del equipo 'Alimaña' en el partido 5 - 1 De Traca City Alineación oficial del equipo 'De Traca City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alimaña Alineación oficial del equipo 'Alimaña' en el partido 2 - 0 De Traca City Alineación oficial del equipo 'De Traca City' en el partido
Tiene bastante suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimaña

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Haritz Basagoitia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alimaña se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 35, en Tahsin Keklik la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Maurín Rubio de Tejada que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Alimaña va obtenir un penal al minut 38, que va llançar a la perfecció Albin Kocijan. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Albin Kocijan va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 69 de joc. Maurín Rubio de Tejada es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alimaña va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leonardo Cana Galindo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Torreyas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leonardo Cana Galindo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Víctor Torreyas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ernesto Jubero havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Maurín Rubio de Tejada va rematar alt.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): David Guinot una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Ville Lohikko va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Maurín Rubio de Tejada gairebé va marcar per a Alimaña des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ernesto Jubero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ville Lohikko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

De Traca City

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Michel Cicchi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Traca i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Traca va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 82 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hossein Abu-Turk de Traca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Traca puguin veure en Pietro Bassano jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kende Madaras el va substituir sense tenir temps d'escalfar.