Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MURCIA ATLETIC (802197) - F.C. FutCat (1339198) » 428384031: T40/J4/VI

Liga 428384031 Información oficial sobre el partido 428384031 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.609 (14927)

Standard Saint-Léonard Alineación oficial del equipo 'Standard Saint-Léonard' en el partido 3 - 0 F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido
Samuel Rivas Pérez (8') 1 - 0
Belmiro Montoya (75') 2 - 0
Vicent Bau (79') 3 - 0
Standard Saint-Léonard Alineación oficial del equipo 'Standard Saint-Léonard' en el partido 3 - 0 F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Standard Saint-Léonard Alineación oficial del equipo 'Standard Saint-Léonard' en el partido 7 - 0 F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido
Es un cenizo 6.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Standard Saint-Léonard

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Samuel Rivas Pérez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Standard.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Standard va augmentar la diferència quan Belmiro Montoya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Standard a 3 - 0. Vicent Bau va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 10 (Ocasión de falta): Seran Cabarrús va sorprendre Narcís Peris amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Leonardo Górriz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Narcís Peris va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Standard van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Samuel Rivas Pérez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Armando Vidal de Standard va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Vicent Bau gairebé va marcar per a Standard des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

F.C. FutCat

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 9 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Roc Alòs va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Gonzalo Sáenz de FutCat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Txevi Llobet de FutCat es va lesionar lleugerament però va poder continuar.