Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tampones de Punta (1457761) - AC Eron (1337535) » 428383575: T40/J1/VI

Liga 428383575 Información oficial sobre el partido 428383575 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.601 (14919)

Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 1 - 2 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
0 - 1 Oiva Välinen (63')
János Kocsis (74') 1 - 1
1 - 2 Christian Muri (81')
Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 1 - 2 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 1 - 4 Sapporo CF Alineación oficial del equipo 'Sapporo CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esquadró Desperta Ferro

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Máximo Villavicencio va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. János Kocsis es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giuseppe Oppedisano va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Esquadró per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Jaap Robbemond va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tiziano Trischitta de Esquadró la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sapporo CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Passats 63 minuts de partit, Sapporo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Oiva Välinen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sapporo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Christian Muri.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Éric Sabatie va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Andrzej Grzesiak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casto Boga.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de Sapporo, en Eggerd Welzenstein, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eggerd Welzenstein va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Éric Sabatie, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.