Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aquiles (795342) - ronpe pelotas (1370507) » 428382756: T40/J8/VI

Liga 428382756 Información oficial sobre el partido 428382756 en Hattrick

06.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VI.586 (14904)

Krematoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Krematoria F.C.' en el partido 0 - 6 CABEZA DE VACA Alineación oficial del equipo 'CABEZA DE VACA' en el partido
0 - 1 Enrique Tarriño (36')
0 - 2 Henry Barnaby (38')
0 - 3 Przemysław Zambrzycki (48')
0 - 4 Lulmir Maçi (58')
0 - 5 Peter Kullenerberg (80')
0 - 6 Peter Kullenerberg (87')
Krematoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Krematoria F.C.' en el partido 0 - 6 CABEZA DE VACA Alineación oficial del equipo 'CABEZA DE VACA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Krematoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Krematoria F.C.' en el partido 0 - 2 CABEZA DE VACA Alineación oficial del equipo 'CABEZA DE VACA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krematoria F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cataldo Stracagnolo va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Georgy Razvarin de Krematoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Cea Reyes.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willy Larsson de Krematoria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Javier Cea Reyes de Krematoria es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Krematoria va fer una substitució al minut 13. Kaius Majanoja va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Willy Larsson.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Manuel Rasero ocupà el lloc d'en Georgy Razvarin al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Krematoria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CABEZA DE VACA

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Enrique Tarriño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Henry Barnaby va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Przemysław Zambrzycki va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a CABEZA.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Peter Kullenerberg va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lulmir Maçi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Peter Kullenerberg de CABEZA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 80 de partit.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 87 pels visitants. En Peter Kullenerberg va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Arthur Schluechter, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Tarriño no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CABEZA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arthur Schluechter va desviar el xut final de Pietro Paolo Frasso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 79 minuts de joc, Pietro Paolo Frasso semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Sicco Senden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Sicco Senden de CABEZA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Martin Froon va sortir coix del terreny de joc, substituït per Amit Gold. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Henry Barnaby va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ewout Frerichs.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Carlos Gozalbo no era cap impediment.