Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H.Dorados (797555) - Mata CF (125052) » 428381151: T40/J11/VI

Liga 428381151 Información oficial sobre el partido 428381151 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VI.557 (14875)

Señor Enano Alineación oficial del equipo 'Señor Enano' en el partido 1 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
0 - 1 Oliver Pilz (36')
Adrian Heise (37') 1 - 1
Señor Enano Alineación oficial del equipo 'Señor Enano' en el partido 1 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Señor Enano Alineación oficial del equipo 'Señor Enano' en el partido 7 - 1 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Está más tieso que su rival 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Enano

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adrian Heise de Señor va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Señor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Torcuato Mínguez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Karl-Gerd Zieverich.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Señor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kenta Persson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Adrian Heise va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Señor.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Boris Guerrero va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Adam Danel.

Mata CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Oliver Pilz va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Jaime Villachica, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mata que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomas Börjesson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Xenpelar Rekabaster, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vital Lopes Gomes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sebastian Łada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Oliver Pilz va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 75. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Jaime Villachica de Mata va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfredo Nora va prendre el seu rol al minut 55.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Renaldas Šervenikas no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.