Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RuFiNoS ! (1370328) - Mangudais (1436934) » 428378791: T40/J10/VI

Liga 428378791 Información oficial sobre el partido 428378791 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.515 (14833)

RuFiNoS ! Alineación oficial del equipo 'RuFiNoS !' en el partido 1 - 3 F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido
0 - 1 Emre Çatkaş (20')
Szilveszter Bokros (36') 1 - 1
1 - 2 Frédéric Filet (74')
1 - 3 Emre Çatkaş (83')
RuFiNoS ! Alineación oficial del equipo 'RuFiNoS !' en el partido 1 - 3 F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RuFiNoS ! Alineación oficial del equipo 'RuFiNoS !' en el partido 2 - 2 F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RuFiNoS !

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RuFiaN eren letals, i Szilveszter Bokros va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Max Auer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Aldo Maddaloni de RuFiaN es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

F.C. Artic Oasis

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emre Çatkaş es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): Després de 74 minuts el Artic, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Frédéric Filet sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Emre Çatkaş va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 1 - 3 per a Artic.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Artic va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Samuel Felix Alves però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): El Artic se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 4, en Guido Frankenberger va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Artic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gerhard Meindl s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sam Broussard ja els havia advertit que el porter contrari, en Pere Figueras, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Dušan Janjić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frédéric Filet de Artic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): En Davide Lavorini va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.