Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Dragones del Bierzo (118691) - Maradios F.C. (799489) » 428378395: T40/J7/VI

Liga 428378395 Información oficial sobre el partido 428378395 en Hattrick

29.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VI.508 (14826)

Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 2 - 0 Maradios F.C. Alineación oficial del equipo 'Maradios F.C.' en el partido
Mirosław Fibiak (24') 1 - 0
Loren Gutarrate (28') 2 - 0
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 2 - 0 Maradios F.C. Alineación oficial del equipo 'Maradios F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 1 - 2 Maradios F.C. Alineación oficial del equipo 'Maradios F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Loren Gutarrate va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a DRABI.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DRABI va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaime Rojas Brieva, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Asbjørn Lønbæk ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Maradios F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Azentzio Mekolaia després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de DRABI Mirosław Fibiak, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaime Lara va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 29, quan un error defensiu va deixar Pascual Opá completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Aridami Cózar Herrera va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alberto Casaldaguilla no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Ismael Bohórquez va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Alberto Casaldaguilla.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pascual Opá va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Després de 84 minuts, Jaime Lara va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Alberto Casaldaguilla el va poder desviar a córner.