Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lardero FC (435458) - F.C.LIONHEART (772921) » 428377637: T40/J14/VI

Liga 428377637 Información oficial sobre el partido 428377637 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VI.494 (14812)

Tiraña FC Alineación oficial del equipo 'Tiraña FC' en el partido 0 - 1 F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido
0 - 1 Melchor Maçeyno (32')
Tiraña FC Alineación oficial del equipo 'Tiraña FC' en el partido 0 - 1 F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tiraña FC Alineación oficial del equipo 'Tiraña FC' en el partido 0 - 2 F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiraña FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tiraña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Olexiy Rotan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tiraña, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Rodolfo Chiavarini va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Erasmos Chontzas de Tiraña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Adrian Sasal no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Emmet Leavy.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Rodolfo Chiavarini estava fent un bon partit.

F.C.LIONHEART

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Melchor Maçeyno donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el F.C.LIONHEART va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miguelanxo Armuño s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Martí Agramunt es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Miguelanxo Armuño, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.LIONHEART va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Maíz Olivar va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguelanxo Armuño de F.C.LIONHEART va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.