Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Are you picado FC (1367066) - Pilones Satanicos (779159) » 428377468: T40/J14/VI

Liga 428377468 Información oficial sobre el partido 428377468 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VI.491 (14809)

La Caverna Mediática F.C. Alineación oficial del equipo 'La Caverna Mediática F.C.' en el partido 3 - 3 Sentiment Periku Alineación oficial del equipo 'Sentiment Periku' en el partido
Teo Fuster López (4') 1 - 0
Julián Ventimilla (39') 2 - 0
Teo Fuster López (43') 3 - 0
3 - 1 Ruimán Oriol Durán (44')
3 - 2 Alfonso Azaña (49')
3 - 3 Mauro Alonso Soto (58')
La Caverna Mediática F.C. Alineación oficial del equipo 'La Caverna Mediática F.C.' en el partido 3 - 3 Sentiment Periku Alineación oficial del equipo 'Sentiment Periku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Caverna Mediática F.C. Alineación oficial del equipo 'La Caverna Mediática F.C.' en el partido 1 - 2 Sentiment Periku Alineación oficial del equipo 'Sentiment Periku' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Caverna Mediática F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): Miha Peterca de La Caverna va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Teo Fuster López que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julián Ventimilla es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de La Caverna pel centre va donar un gran resultat: el gol de Teo Fuster López va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Teo Fuster López va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de La Caverna que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joan Miquel Cardell es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de La Caverna va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jorge Maltortel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miha Peterca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Teo Fuster López de La Caverna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jorge Maltortel no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Sentiment Periku

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Sentiment van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Ruimán Oriol Durán sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alfonso Azaña va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Sentiment va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 49.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sentiment va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mauro Alonso Soto, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Mauro Alonso Soto quasi aconsegueix empatar per Sentiment al minut 19, però Josías Galdeano va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Mauro Alonso Soto va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Josías Galdeano va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Sentiment va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josías Galdeano va desviar el xut final de Joan Miquel Cardell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Daniel Alastrué que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.