Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larvaes FC (48281) - FC Villlarreal (990205) » 428375323: T40/J10/VI

Liga 428375323 Información oficial sobre el partido 428375323 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.453 (14771)

XUR-HISSOS Alineación oficial del equipo 'XUR-HISSOS' en el partido 2 - 2 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
Xavi Benet (37') 1 - 0
Xavi Benet (39') 2 - 0
2 - 1 Sebastián Agonal (66')
2 - 2 Eugenio Bertellotti (87')
XUR-HISSOS Alineación oficial del equipo 'XUR-HISSOS' en el partido 2 - 2 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
XUR-HISSOS Alineación oficial del equipo 'XUR-HISSOS' en el partido 0 - 4 The Caramelo's Alineación oficial del equipo 'The Caramelo's' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XUR-HISSOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Xavi Benet va donar a XUR-HISSOS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): XUR-HISSOS sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Xavi Benet va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 31 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dejan Žakula va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Willy Llumiquinga hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Cengiz Sazan havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Antonio Blasco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Adrián Rivas Calero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Joaquín Marañón de XUR-HISSOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): Cengiz Sazan semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

The Caramelo's

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Un mica després, Sebastián Agonal de Caramelos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 87, quan Eugenio Bertellotti va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Otto Fulton haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Caramelos al minut 23.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vittorio Basile va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Caramelos va estar a punt d'empatar al 73 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Eugenio Bertellotti que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Jakub Kondziołka, al minut 85 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Caramelos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Jakub Kondziołka va quedar-se sol davant el porter Birger Schodritz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Jakub Kondziołka de Caramelos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Anchieta de Caramelos es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Payam Pasikhani tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.