Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sons of Odín (125814) - Real Turon (1436503) » 428375254: T40/J6/VI

Liga 428375254 Información oficial sobre el partido 428375254 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VI.452 (14770)

condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido 2 - 1 CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido
Juan Marín Martínez (47') 1 - 0
1 - 1 Ulf Fernsebner (54')
Denis Mitu (78') 2 - 1
condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido 2 - 1 CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
condado fc Alineación oficial del equipo 'condado fc' en el partido 3 - 3 CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,4 % 27,5 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

condado fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): condado prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Juan Marín Martínez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Denis Mitu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): condado per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Antoine Texier va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a condado per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abel Bruy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teodoro Schwezmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abel Bruy va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Marius Palici va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip condado Taras Sinitsin quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Teodoro Schwezmann l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALENT. La jugada d'estratègia del condado per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julián Fernández va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

CRIT VALENT

Goles Goles

  • 139 Minuto 54 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ulf Fernsebner! Un inimaginable dribbling sobre Axl Blondelle va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a VALENT.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jason Abella.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): En Josef Rejnek de VALENT va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Espalza va prendre el seu rol al minut 57.