Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino de Vilanueva C.F (122555) - FAETON (122674) » 428373792: T40/J5/VI

Liga 428373792 Información oficial sobre el partido 428373792 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.426 (14744)

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 4 - 0 rondofc Alineación oficial del equipo 'rondofc' en el partido
Wayne Swartz (6') 1 - 0
Joan Albert Serrahima (24') 2 - 0
Wayne Swartz (41') 3 - 0
Jacob Haugwitz (50') 4 - 0
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 4 - 0 rondofc Alineación oficial del equipo 'rondofc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 3 - 1 rondofc Alineación oficial del equipo 'rondofc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 6, en Roxer Turrido la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Wayne Swartz que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Joan Albert Serrahima va augmentar l'avantatge de Escabriolentos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Escabriolentos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wayne Swartz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jacob Haugwitz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Escabriolentos.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joan Albert Serrahima va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 80. En Wayne Swartz va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Joan Albert Serrahima va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Egon Volckamer no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Antonio Echáuz.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ignacio Lopez, en lloc de córrer, relliscava.

rondofc

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): rondofc va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 84, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tahir Həsənov.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Crocker de rondofc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giorgio Bonadies.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Jesús Ruiz Sáenz de rondofc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.