Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANDALUCIA DOBLE FC (491218) - La Garena Esparta F.C. (311532) » 428372120: T40/J9/VI

Liga 428372120 Información oficial sobre el partido 428372120 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VI.396 (14714)

DalianFC Alineación oficial del equipo 'DalianFC' en el partido 2 - 1 Vallekas Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'Vallekas Esparta F.C.' en el partido
Alejandro Sáez Marzo (57') 1 - 0
Alejandro Sáez Marzo (59') 2 - 0
2 - 1 Josué Ereinuzqueta (76')
DalianFC Alineación oficial del equipo 'DalianFC' en el partido 2 - 1 Vallekas Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'Vallekas Esparta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DalianFC Alineación oficial del equipo 'DalianFC' en el partido 5 - 1 Vallekas Esparta F.C. Alineación oficial del equipo 'Vallekas Esparta F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DalianFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Alejandro Sáez Marzo de DalianFC, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fabien Lux va anar directament als peus de Alejandro Sáez Marzo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): DalianFC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aleix Insa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sako Woudenberg, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirsad Zorko de DalianFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vallekas Esparta F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Josué Ereinuzqueta va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Josué Ereinuzqueta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): VKEFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josep Segarra va desviar el xut final de Fabián Ames després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vasko Vujović que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 264 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Josep Segarra es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 82 va aturar un penal a Nick Moldenhauer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Fabián Ames de VKEFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.