Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

writable (995962) - Atletico Islas Medas (996095) » 428366699: T40/J10/VI

Liga 428366699 Información oficial sobre el partido 428366699 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.299 (14617)

Comuniada Alineación oficial del equipo 'Comuniada' en el partido 1 - 2 Atletico Islas Medas Alineación oficial del equipo 'Atletico Islas Medas' en el partido
0 - 1 Lizandro Fuenzalida (33')
0 - 2 Santeri Havula (37')
Servando Artes (86') 1 - 2
Comuniada Alineación oficial del equipo 'Comuniada' en el partido 1 - 2 Atletico Islas Medas Alineación oficial del equipo 'Atletico Islas Medas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comuniada Alineación oficial del equipo 'Comuniada' en el partido 2 - 1 Atletico Islas Medas Alineación oficial del equipo 'Atletico Islas Medas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comuniada

Goles Goles

  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Comuniada al minut 86. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Servando Artes va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Zeger Dingehouts va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Comuniada.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Ocampo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el Comuniada va posar setge sobre la defensa central visitant però en César Villabona no va estar gens encertat.
  • 214 Minuto 35 (Ocasión de penalti): En Servando Artes va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 35. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Servando Artes no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de César Villabona va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zeger Dingehouts va ridiculitzar a en Graeme Fairbrace amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Alfred Juscafresa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Comuniada va fer una substitució al minut 79. Santiago Ocampo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Josep Coll.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Alfred Juscafresa, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Atletico Islas Medas

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lizandro Fuenzalida es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Santeri Havula va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): George Rivero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamin Lecoeuvre, però la pilota va topar amb el travesser.