Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pacos Team (1578234) - Bonmatí F.C. (779882) » 428365111: T40/J6/VI

Liga 428365111 Información oficial sobre el partido 428365111 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VI.271 (14589)

verdemaritos_return Alineación oficial del equipo 'verdemaritos_return' en el partido 0 - 2 Salenko FC Alineación oficial del equipo 'Salenko FC' en el partido
0 - 1 Rafael Gil García (11')
0 - 2 Cesur Gezgin (30')
verdemaritos_return Alineación oficial del equipo 'verdemaritos_return' en el partido 0 - 2 Salenko FC Alineación oficial del equipo 'Salenko FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
verdemaritos_return Alineación oficial del equipo 'verdemaritos_return' en el partido 1 - 0 Salenko FC Alineación oficial del equipo 'Salenko FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

verdemaritos_return

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de verdemar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Inozens Bussmann va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Bruce Martinez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46, Charles-Francois Nicol va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 60 (Ocasión de falta): Piergiuseppe Fiume va xutar una falta al minut 60 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Razak Razzak no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Kerem Zevafir ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Salenko FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Rafael Gil García va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Salenko i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Cesur Gezgin va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Salenko.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Salenko van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de 黄 (Huang) 弘然 (Hongran) no va ser gens encertat.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eustachy Dobiesz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Agray estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Salenko van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Ivan Koev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salenko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benjamin Trenkwalder, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Agray de Salenko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Óscar Agray. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.