Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorrentino Calcio (777309) - MatuteFC (794165) » 428363030: T40/J1/VI

Liga 428363030 Información oficial sobre el partido 428363030 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VI.234 (14552)

Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido 2 - 2 Imparables United Alineación oficial del equipo 'Imparables United' en el partido
0 - 1 Eugen Nistoran (25')
Milaim Züttel (80') 1 - 1
1 - 2 Orelis Určinauskas (85')
Pier Giuseppe Peretti (86') 2 - 2
Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido 2 - 2 Imparables United Alineación oficial del equipo 'Imparables United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido 1 - 4 Imparables United Alineación oficial del equipo 'Imparables United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alhondiga Futbol Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Milaim Züttel va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Móric Biró va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pier Giuseppe Peretti, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Milaim Züttel de Alhondiga va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Alhondiga va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 87 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pier Giuseppe Peretti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Sanseverino de Alhondiga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Imparables United

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Eugen Nistoran va posar els visitants IMPUTD per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Orelis Určinauskas de IMPUTD va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): IMPUTD va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Pino Licursi va quedar-se sol davant el porter Peder Bach Jensen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Didier Schläpfer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Stanley Van Cleemput va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alhondiga. La jugada d'estratègia del IMPUTD per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hugo Knechtl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Orelis Určinauskas va entorpir al marcador d'en Jørgen Walseth per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): Didier Schläpfer va xutar magistralment una falta al minut 88 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del IMPUTD que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Didier Schläpfer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): IMPUTD va fer una substitució al minut 89. Hugo Knechtl va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jérémy Martins.