Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zolochos F.C. (1371752) - Dalgurak F.C. (490937) » 428360415: T40/J6/VI

Liga 428360415 Información oficial sobre el partido 428360415 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VI.187 (14505)

Stone Age Team Alineación oficial del equipo 'Stone Age Team' en el partido 2 - 0 Dalgurak F.C. Alineación oficial del equipo 'Dalgurak F.C.' en el partido
Carlo Razzi (81') 1 - 0
Marzal Dusay (83') 2 - 0
Stone Age Team Alineación oficial del equipo 'Stone Age Team' en el partido 2 - 0 Dalgurak F.C. Alineación oficial del equipo 'Dalgurak F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stone Age Team Alineación oficial del equipo 'Stone Age Team' en el partido 4 - 0 Dalgurak F.C. Alineación oficial del equipo 'Dalgurak F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stone Age Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Stone va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 81 Carlo Razzi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Marzal Dusay va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ştefan Măgurean va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Stone se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Stone per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Foga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de Stone Mustafa Kemal Şahin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tayfun Belgi va entrar en el seu lloc.

Dalgurak F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Valenzuela Hita ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Dalgurak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Jaakko Suoraniemi va quedar-se sol davant el porter Ville Sovijärvi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Ville Sovijärvi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nuccio Auricchio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 60 minuts, el Dalgurak va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuccio Auricchio de Dalgurak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Alfonso Noriega ocupà el lloc d'en Jaakko Suoraniemi al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Dalgurak quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.