Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alberto rodriguez garcia (314948) - U-B-Conquense (1434855) » 428360357: T40/J6/VI

Liga 428360357 Información oficial sobre el partido 428360357 en Hattrick

22.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VI.186 (14504)

alberto rodriguez garcia Alineación oficial del equipo 'alberto rodriguez garcia' en el partido 1 - 2 CE Llinars Alineación oficial del equipo 'CE Llinars' en el partido
0 - 1 Enrique Casar (5')
Matyáš Kamarýt (19') 1 - 1
1 - 2 Enrique Casar (61')
alberto rodriguez garcia Alineación oficial del equipo 'alberto rodriguez garcia' en el partido 1 - 2 CE Llinars Alineación oficial del equipo 'CE Llinars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alberto rodriguez garcia Alineación oficial del equipo 'alberto rodriguez garcia' en el partido 1 - 0 CE Llinars Alineación oficial del equipo 'CE Llinars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alberto rodriguez garcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, el rodriguez va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Matyáš Kamarýt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Róbert Czank hauria d'haver estat gol al minut 15 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Karius Juostas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

CE Llinars

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Casar va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Llinars.
  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Llinars va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Enrique Casar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Luigi Bardoux de Llinars, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Casar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Llinars que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Llinars van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aarón Elorrieta va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Leopold Baťa de Llinars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Castropol de Llinars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luca Fantoni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Carlton Lightbourn de Llinars es va lesionar lleugerament però va poder continuar.