Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Formula23 (314382) - A redeu C.F. (1455155) » 428359749: T40/J11/VI

Liga 428359749 Información oficial sobre el partido 428359749 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VI.175 (14493)

crackóvia bertus Alineación oficial del equipo 'crackóvia bertus' en el partido 2 - 1 A redeu C.F. Alineación oficial del equipo 'A redeu C.F.' en el partido
Stefan Svantesson (42') 1 - 0
Stefan Svantesson (50') 2 - 0
2 - 1 Yannick Douillard (78')
crackóvia bertus Alineación oficial del equipo 'crackóvia bertus' en el partido 2 - 1 A redeu C.F. Alineación oficial del equipo 'A redeu C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
crackóvia bertus Alineación oficial del equipo 'crackóvia bertus' en el partido 2 - 3 A redeu C.F. Alineación oficial del equipo 'A redeu C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crackóvia bertus

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del crackóvia contenien la respiració mentre en Stefan Svantesson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): crackóvia va aconseguir el 2 - 0 quan Stefan Svantesson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Cristian Mirosevic haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a crackóvia al minut 7.
  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Michele Patti gairebé marca per a crackóvia al minut 21 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stefan Svantesson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Carlos Miller de crackóvia no va ser gol per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miroslav Jakub va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ángel Barriga.

A redeu C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Yannick Douillard de redeu després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roland Winterkorn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Anker Jensen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): redeu va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 55, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Anker Jensen.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 61, quan un error defensiu va deixar Anker Jensen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roland Winterkorn de redeu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.