Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Girona FC (314538) - PLATANO MECANICO (993890) » 428358361: T40/J11/VI

Liga 428358361 Información oficial sobre el partido 428358361 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VI.150 (14468)

Os_pollos Alineación oficial del equipo 'Os_pollos' en el partido 2 - 1 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
0 - 1 Necmi Şahin (9')
Francisco Urquicia (28') 1 - 1
Laurent Maynard (71') 2 - 1
Os_pollos Alineación oficial del equipo 'Os_pollos' en el partido 2 - 1 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os_pollos Alineación oficial del equipo 'Os_pollos' en el partido 2 - 1 PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os_pollos

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Os_pollos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Francisco Urquicia en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Os_pollos contenien la respiració mentre en Laurent Maynard s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Francisco Urquicia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Os_pollos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Julio Corral va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Os_pollos.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nikolay Georgiev per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fortunato Golino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikolay Georgiev.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Os_pollos, en Juan Siloniz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 66 (Tirita): Era el minut 66 quan després d'una dura entrada, el jugador Nikolay Georgiev de Os_pollos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

PLATANO MECANICO

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MECANICO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Necmi Şahin.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 20 (Ocasión de falta): Guillermo Junguito va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Emantas Vaisbergas que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Emantas Vaisbergas al minut 33 semblava entrar, però Guillermo Junguito va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Emantas Vaisbergas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.