Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EFESE FC (1456576) - Leños Team (1587942) » 428357629: T40/J10/VI

Liga 428357629 Información oficial sobre el partido 428357629 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VI.137 (14455)

Eretz Astur F.C. Alineación oficial del equipo 'Eretz Astur F.C.' en el partido 1 - 2 Pina de Ebro CF Alineación oficial del equipo 'Pina de Ebro CF' en el partido
Erik Rolfsson (9') 1 - 0
1 - 1 Georg Stapf (13')
1 - 2 Jesús Montoya (81')
Eretz Astur F.C. Alineación oficial del equipo 'Eretz Astur F.C.' en el partido 1 - 2 Pina de Ebro CF Alineación oficial del equipo 'Pina de Ebro CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eretz Astur F.C. Alineación oficial del equipo 'Eretz Astur F.C.' en el partido 2 - 0 Pina de Ebro CF Alineación oficial del equipo 'Pina de Ebro CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eretz Astur F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Eretz contenien la respiració mentre en Erik Rolfsson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ecequiel Salceda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Eretz va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Artús Valltondre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Folkert Semsch va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Alejandro Espadañero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Swen Tümmel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Eretz.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Roberto Valle Dorado del Eretz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Folkert Semsch va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lutero Faria.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, Lutero Faria de Eretz va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hayden Duchaine de Eretz es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Pina de Ebro CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pina va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Georg Stapf, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per McKinley Cheatham va descol·locar totalment la defensa contrària i Jesús Montoya no va perdonar i va marcar el 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pina puguin veure en Daniel Vayas jugant de nou; ja que al minut 24 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Catulo Gulías el va substituir sense tenir temps d'escalfar.