Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Cubillos (798377) - Torpedos SA (779414) » 428354616: T40/J13/VI

Liga 428354616 Información oficial sobre el partido 428354616 en Hattrick

10.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VI.83 (14401)

La Granja F.C. Alineación oficial del equipo 'La Granja F.C.' en el partido 2 - 1 CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO Alineación oficial del equipo 'CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO' en el partido
Óscar Guruceta (40') 1 - 0
Nicolas Dehez (53') 2 - 0
2 - 1 Diamantino Rosa (69')
La Granja F.C. Alineación oficial del equipo 'La Granja F.C.' en el partido 2 - 1 CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO Alineación oficial del equipo 'CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Granja F.C. Alineación oficial del equipo 'La Granja F.C.' en el partido 2 - 0 CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO Alineación oficial del equipo 'CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Granja F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Granja prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Óscar Guruceta va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nicolas Dehez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Alejandro Moreno va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Granja van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adán Martín Díaz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nicolas Dehez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 59 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emilio López López va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Norman de Granja es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Mario Alaminos de Granja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CLUB SOCIAL Y DEPORTIVO FABITO

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): DEPORTIVO van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 69 quan Diamantino Rosa sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Renato Pietro Mininni va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Moses rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Simão Gordilho va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melchor Rossney, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.