Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drogaína (1599357) - JamelgaTeam (1583824) » 428353326: T40/J14/VI

Liga 428353326 Información oficial sobre el partido 428353326 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VI.60 (14378)

Drogaína Alineación oficial del equipo 'Drogaína' en el partido 3 - 1 GEORGE ROYAL TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGE ROYAL TEAM' en el partido
0 - 1 Nikodem Sarbiewski (3')
Jesús Agraït (42') 1 - 1
Matias Sallinen (43') 2 - 1
Gianantonio Forina (64') 3 - 1
Drogaína Alineación oficial del equipo 'Drogaína' en el partido 3 - 1 GEORGE ROYAL TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGE ROYAL TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drogaína Alineación oficial del equipo 'Drogaína' en el partido 0 - 1 GEORGE ROYAL TEAM Alineación oficial del equipo 'GEORGE ROYAL TEAM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drogaína

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Drogaína van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Jesús Agraït.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Matias Sallinen va donar a Drogaína un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Gianantonio Forina de Drogaína va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Drogaína van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Pep Arqués va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matias Sallinen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Agraït va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gianantonio Forina va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oindi Ustua rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Pep Arqués va sortir coix del terreny de joc, substituït per Celestino Castañedo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

GEORGE ROYAL TEAM

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Edgar Wuhrer va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Nikodem Sarbiewski, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de GEORGE tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Charis Kaifar ho va intentar al minut 19 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GEORGE la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charis Kaifar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de GEORGE, en Edgar Wuhrer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.