Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GrandePunto F.C (1462675) - Mistery C.F. (1597416) » 428353007: T40/J4/VI

Liga 428353007 Información oficial sobre el partido 428353007 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VI.55 (14373)

GrandePunto F.C Alineación oficial del equipo 'GrandePunto F.C' en el partido 5 - 0 LoCo Del CanTo Alineación oficial del equipo 'LoCo Del CanTo' en el partido
Edvin Ulbæk (20') 1 - 0
Edvin Ulbæk (29') 2 - 0
Edvin Ulbæk (39') 3 - 0
Edvin Ulbæk (41') 4 - 0
Dennis Caboga (83') 5 - 0
GrandePunto F.C Alineación oficial del equipo 'GrandePunto F.C' en el partido 5 - 0 LoCo Del CanTo Alineación oficial del equipo 'LoCo Del CanTo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GrandePunto F.C Alineación oficial del equipo 'GrandePunto F.C' en el partido 4 - 0 LoCo Del CanTo Alineación oficial del equipo 'LoCo Del CanTo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GrandePunto F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Edvin Ulbæk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GrandePunto.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Edvin Ulbæk va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 29 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Edvin Ulbæk va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): GrandePunto va augmentar la diferència quan Dennis Caboga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Dennis Caboga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Corera de GrandePunto es va guanyar la targeta groga merescudament.

LoCo Del CanTo

Goles Goles

  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pep Pàmies es va complicar la vida al minut 39 intentant esquivar Edvin Ulbæk en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del GrandePunto, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Mustafa Ali va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): CanTo van seguir progressant per la banda dreta. Fernando Ereinuzqueta va tenir la seva oportunitat al minut 67, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Abdoul Deh ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de CanTo, en Pep Pàmies, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.