Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crivillen FC (777449) - F.C. Águilas Doradas (493167) » 428352753: T40/J9/VI

Liga 428352753 Información oficial sobre el partido 428352753 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VI.50 (14368)

Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 2 - 1 Garfitos Alineación oficial del equipo 'Garfitos' en el partido
Miguel Luis Burkhart Pérez (3') 1 - 0
1 - 1 Samuel Losada Castro (13')
Miguel Luis Burkhart Pérez (51') 2 - 1
Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 2 - 1 Garfitos Alineación oficial del equipo 'Garfitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 0 - 1 Garfitos Alineación oficial del equipo 'Garfitos' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crivillen FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Crivillen va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Luis Burkhart Pérez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Crivillen prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Miguel Luis Burkhart Pérez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Eustachio Cambareri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrián Sarabia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Crivillen estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Eustachio Cambareri va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Crivillen van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 40 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jaime Puerto, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Crivillen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaime Puerto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Garfitos

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador visitant Samuel Losada Castro va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 13 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Fresneda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Garfitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Samuel Losada Castro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Luis Manzanedo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ernesto Palla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 264 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Ernesto Palla es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 86 va aturar un penal a Raúl Giménez Paz.