Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Betancuria (122484) - The MorningSingers (799920) » 428347507: T40/J14/V

Liga 428347507 Información oficial sobre el partido 428347507 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / V.212 (5725)

Santakemola FC Alineación oficial del equipo 'Santakemola FC' en el partido 1 - 2 The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido
Adam Van Den Heuvel (40') 1 - 0
1 - 1 Rob Hunter (42')
1 - 2 Danny Stapleton (69')
Santakemola FC Alineación oficial del equipo 'Santakemola FC' en el partido 1 - 2 The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santakemola FC Alineación oficial del equipo 'Santakemola FC' en el partido 3 - 0 The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido
Tiene mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santakemola FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Santakemola va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Adam van den Heuvel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Aleksi Leijamaa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Santakemola per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adam van den Heuvel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Santakemola va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicolás Clariana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Isko Niemi del Santakemola ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Aleksi Leijamaa quasi dona a Santakemola l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Isko Niemi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Passats 63 minuts de joc, en Harm Beune de Santakemola va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Nicolás Clariana.

The MorningSingers

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 42. L'anotador per MorningSingers va ser Rob Hunter, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de MorningSingers va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Danny Stapleton, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en István Cziczere va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en István Cziczere, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MorningSingers, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Tan Teck Yong va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): MorningSingers va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tan Teck Yong va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El MorningSingers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Lucílio Fernandez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.