Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Corsarios F.C. (1338421) - Los Discípulos de Hypatia (311350) » 428346452: T40/J3/V

Liga 428346452 Información oficial sobre el partido 428346452 en Hattrick

01.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / V.194 (5707)

gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido 4 - 1 Club Marfu Alineación oficial del equipo 'Club Marfu' en el partido
Franck Bourdon (37') 1 - 0
Rodrigo Gallardo (40') 2 - 0
Jukka-Pekka Pirhonen (41') 3 - 0
Bastian Bäuerle (67') 4 - 0
4 - 1 Andrew Reid (88')
gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido 4 - 1 Club Marfu Alineación oficial del equipo 'Club Marfu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido 2 - 0 Club Marfu Alineación oficial del equipo 'Club Marfu' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gadeira fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Franck Bourdon va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 37.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rodrigo Gallardo es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Jukka-Pekka Pirhonen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marfu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bastian Bäuerle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gadeira es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): gadeira va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franck Bourdon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Puche García.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jukka-Pekka Pirhonen va deixar a Pere Joan Bruguer assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Rodrigo Gallardo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franck Bourdon de gadeira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

Club Marfu

Goles Goles

  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Andrew Reid va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 1 per a Marfu.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Echedey Soto Camino va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Marfu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pere Joan Bruguer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Marfu sortien al contraatac. La falta llançada per Beňadik Pohovej va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Joan Bruguer de Marfu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.