Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campoyanos Unidos (1588393) - FC Kalyo (1459728) » 428346000: T40/J2/V

Liga 428346000 Información oficial sobre el partido 428346000 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / V.186 (5699)

Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido 1 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
0 - 1 Carlo Sironiambu (35')
Billy Moreolo (70') 1 - 1
Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido 1 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido 4 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campoyanos Unidos

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Billy Moreolo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Campoyanos empatava el partit, 1 a 1, al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Davalós! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Campoyanos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per August Handler, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Campoyanos va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però August Handler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefaan de Schrijver de Campoyanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Levi Marinho de Campoyanos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nacho Muñoz Mora de Campoyanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Billy Moreolo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Campoyanos va fer una substitució al minut 32. Apolo Villanueva va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Josué Gatica.

Gi-Sac TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Carlo Sironiambu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Carlo Sironiambu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Roland Maly al minut 78 semblava entrar, però Jorge Carrillo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.