Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metalicos C.F. (1435750) - FC Brotaz (991705) » 428345869: T40/J10/V

Liga 428345869 Información oficial sobre el partido 428345869 en Hattrick

20.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / V.183 (5696)

Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido 1 - 2 Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido
Alejandro Sangrador (5') 1 - 0
1 - 1 Camille de Vrijer (26')
1 - 2 Camille de Vrijer (70')
Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido 1 - 2 Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido 2 - 1 Las Lomas C.F Alineación oficial del equipo 'Las Lomas C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalicos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Alejandro Sangrador, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lomas. La jugada d'estratègia del Metalicos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jesús Idirin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Marián Kaniš de Metalicos va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Radim Bína va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricart Babieca de Metalicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Laurent Werdau de Metalicos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Esteban Goyeneta ocupà el lloc d'en Yahya Kemal Yetim al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Metalicos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Radim Bína, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Las Lomas C.F

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Cemalettin Afşin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Camille de Vrijer, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Lomas agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Camille de Vrijer amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Camille de Vrijer al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.