Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Huerta del Rey (315014) - Rumpelstinsky14 (1583801) » 428345696: T40/J9/V

Liga 428345696 Información oficial sobre el partido 428345696 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / V.180 (5693)

UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 1 - 2 Improde team Alineación oficial del equipo 'Improde team' en el partido
Tomáš Urbánek (6') 1 - 0
1 - 1 Manuel Eduardo Quitéria (41')
1 - 2 Björn Bahmer (81')
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 1 - 2 Improde team Alineación oficial del equipo 'Improde team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Amistad Alineación oficial del equipo 'UD Amistad' en el partido 4 - 0 Improde team Alineación oficial del equipo 'Improde team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Amistad

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomáš Urbánek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Amistad es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Amistad va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Linus Hinze va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Amistad la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Toni Sevilla gairebé va marcar per a Amistad des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Amistad va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tomáš Urbánek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Raúl Gorritepe de Amistad va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Tomáš Urbánek va estar a punt d'empatar per a Amistad quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Javier Guzmán Pérez va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Nikita Olenich de Amistad va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Improde team

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): En Khachatour Panosyan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Manuel Eduardo Quitéria la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Björn Bahmer va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Eduardo Quitéria va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Vojtěch Pavliš de Improde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.