Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hyrule Warriors CF (1456577) - The Baboon Team (125683) » 428345297: T40/J2/V

Liga 428345297 Información oficial sobre el partido 428345297 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / V.173 (5686)

Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 0 - 3 tolivia c.f. Alineación oficial del equipo 'tolivia c.f.' en el partido
0 - 1 Francesc Calpena (64')
0 - 2 Alejandro Núñez Guzmán (75')
0 - 3 Carlos Martínez Polo (84')
Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 0 - 3 tolivia c.f. Alineación oficial del equipo 'tolivia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido 1 - 1 tolivia c.f. Alineación oficial del equipo 'tolivia c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tejas Verdes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ardaitz Ugalde va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Rembrandt de Henau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Verdes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 40 minuts, el Verdes va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Corsin Kull va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tadeusz Jałbrzykowski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paúl León s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henk Ziengs de Verdes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Verdes Orixe Ariztondo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rembrandt de Henau va entrar en el seu lloc.

tolivia c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francesc Calpena es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Núñez Guzmán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de tolivia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Carlos Martínez Polo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Casiano Moragas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ibai Bitorikabide haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a tolivia al minut 52.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casiano Moragas.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Carles Tura de tolivia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Carles Tura, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Roberto Díaz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.