Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia .CF. (436714) - Givecitos (798278) » 428344081: T40/J11/V

Liga 428344081 Información oficial sobre el partido 428344081 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / V.151 (5664)

Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 1 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
0 - 1 Albert Font (30')
Ivano Bongiorno (65') 1 - 1
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 1 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido 2 - 0 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del Valencia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Ivano Bongiorno en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Clemencín Gatica va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Villasante per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Clemencín Gatica va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valencia.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Valencia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Veikko Mustakari, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Clemencín Gatica no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Givecitos

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Albert Font va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Font va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enrique Ortega, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Givecitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Akbar Chambari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Givecitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Ortega, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Villasante.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Matthias Grossmayer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.