Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

venturinho (796298) - Amantino C.F. (1578917) » 428342470: T40/J14/V

Liga 428342470 Información oficial sobre el partido 428342470 en Hattrick

17.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / V.122 (5635)

Club Ostres Esportiu Europa Alineación oficial del equipo 'Club Ostres Esportiu Europa' en el partido 5 - 1 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
Abel Gombau (28') 1 - 0
Abel Gombau (36') 2 - 0
刘 (Liu) 如俊 (Rujun) (56') 3 - 0
Abel Gombau (65') 4 - 0
刘 (Liu) 如俊 (Rujun) (68') 5 - 0
5 - 1 Maurice Dawson (78')
Club Ostres Esportiu Europa Alineación oficial del equipo 'Club Ostres Esportiu Europa' en el partido 5 - 1 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Ostres Esportiu Europa Alineación oficial del equipo 'Club Ostres Esportiu Europa' en el partido 6 - 0 Amantino C.F. Alineación oficial del equipo 'Amantino C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Ostres Esportiu Europa

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Abel Gombau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Europa.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Europa a 2 - 0. Abel Gombau va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en 刘 (Liu) 如俊 (Rujun) va augmentar l'avantatge de Europa a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Diant Dusseljee la va convertir en gol amb un remat de cap en Abel Gombau tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 65 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Europa va augmentar la diferència quan 刘 (Liu) 如俊 (Rujun) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diant Dusseljee va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julio Eznaurriza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Europa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Diant Dusseljee, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Elpídio Corvela va llançar un penal al minut 89. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Elpídio Corvela, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Valenzuela Aranda de Europa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Julio Eznaurriza de Europa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Sebastián Navales de Europa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Julio Eznaurriza no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Amantino C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 78, el jugador visitant Maurice Dawson va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurice Dawson de Amantino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Eduardo Luís Barros Faria.
  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jens Raunkjær que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.