Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vegaribes (30526) - Extremaydura HC (121269) » 428338938: T40/J1/V

Liga 428338938 Información oficial sobre el partido 428338938 en Hattrick

18.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / V.60 (5573)

Bayern de Miànigues Alineación oficial del equipo 'Bayern de Miànigues' en el partido 2 - 1 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
0 - 1 Aritz Eskisabel (43')
Dmytro Pingvinenko (55') 1 - 1
Dmytro Pingvinenko (67') 2 - 1
Bayern de Miànigues Alineación oficial del equipo 'Bayern de Miànigues' en el partido 2 - 1 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayern de Miànigues Alineación oficial del equipo 'Bayern de Miànigues' en el partido 3 - 1 Extremaydura LKT Alineación oficial del equipo 'Extremaydura LKT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Miànigues

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dmytro Pingvinenko va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 55.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Miànigues, atacant per l'esquerra al minut 67, va aprofitar el magnífic llançament de Dmytro Pingvinenko per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Ludovic Diot arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dmytro Pingvinenko va estar a punt d'empatar per a Miànigues quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hakon Espensen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 224 Minuto 56 (Ocasión de penalti): En Frigyes Kuncze va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 56, però el porter visitant Hakon Espensen el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Fernández, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frigyes Kuncze.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Noroña de Miànigues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Extremaydura LKT

Goles Goles

  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Robin Davoine va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Aritz Eskisabel que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Extremo Miguel Rubio Baños quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yaroslav Kislitsyn l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Rubio Baños que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pelayo Santigosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.