Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Shark Team (1600717) - Drakons FC (437011) » 428337465: T40/J9/V

Liga 428337465 Información oficial sobre el partido 428337465 en Hattrick

13.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / V.33 (5546)

White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 3 - 0 theladykillers Alineación oficial del equipo 'theladykillers' en el partido
Diego Gil (32') 1 - 0
Francisco Groni (81') 2 - 0
Francisco Groni (82') 3 - 0
White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 3 - 0 theladykillers Alineación oficial del equipo 'theladykillers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido 3 - 0 theladykillers Alineación oficial del equipo 'theladykillers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Shark Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Diego Gil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de White.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de White van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Francisco Groni.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Francisco Groni de White va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignasi Viñolasdevall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ignasi Viñolasdevall gairebé va marcar per a White des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Rasmer Tamm, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Bardisa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Angulo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Leontzio Guarretxena.

theladykillers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Italo Verini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Orellana de theladykillers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ariel Las Obras de theladykillers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Samuele Minciaroni de theladykillers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.