Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorizos Pringosos (1417053) - GALAXY-BOYS (1461952) » 428337065: T40/J8/V

Liga 428337065 Información oficial sobre el partido 428337065 en Hattrick

06.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / V.26 (5539)

Chorizos Pringosos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pringosos' en el partido 1 - 4 GALAXY-BOYS Alineación oficial del equipo 'GALAXY-BOYS' en el partido
0 - 1 Giuseppe Viola (35')
0 - 2 Radboud Vanbeselaere (36')
0 - 3 Carmelo Bestilleiro (43')
0 - 4 Carmelo Bestilleiro (48')
Vicent Solivell (68') 1 - 4
Chorizos Pringosos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pringosos' en el partido 1 - 4 GALAXY-BOYS Alineación oficial del equipo 'GALAXY-BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chorizos Pringosos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pringosos' en el partido 5 - 1 GALAXY-BOYS Alineación oficial del equipo 'GALAXY-BOYS' en el partido
Es un cenizo 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chorizos Pringosos

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Vicent Solivell es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Attila Horváth quasi dona a Pringosos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Pringosos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 41 que Mircea Galea no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Aizkibel Larrastegi va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 51, un contraatac del Pringosos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Ignacio Perrone perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Aizkibel Larrastegi de Pringosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GALAXY-BOYS

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GALAXY-BOYS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Giuseppe Viola.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a GALAXY-BOYS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Radboud Vanbeselaere es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carmelo Bestilleiro va augmentar l'avantatge de GALAXY-BOYS a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Carmelo Bestilleiro va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a GALAXY-BOYS.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paweł Wojnar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GALAXY-BOYS Suhaizi Noor Yadah quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Jeppsson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Radboud Vanbeselaere de GALAXY-BOYS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Carmelo Bestilleiro que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.