Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Ceporro (1456475) - Real Oviedo Cantera (486127) » 428331874: T40/J12/III

Liga 428331874 Información oficial sobre el partido 428331874 en Hattrick

03.08.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / III.13 (3420)

Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 1 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
Roberto Tetteroo (57') 1 - 0
Neluţu Rugină (66') 2 - 0
2 - 1 Sándor Tarczali (71')
Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 1 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 0 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Ceporro

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atlético va ser Roberto Tetteroo.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del amarilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Neluţu Rugină la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atlético la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emil Kupčulák en un 1 contra 1 amb el porter Pavol Rimár, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Tetteroo va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Pavol Rimár va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Tetteroo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

la guagua amarilla

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de amarilla eren letals, i Sándor Tarczali va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de amarilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Sánchez Palomino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 264 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Passat el minut 77 de partit, amarilla va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Simion Dragomir, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezequiel Galicia de amarilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezequiel Galicia de amarilla va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".