Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic BCN (1582463) - FC Atlético Aquiles (774960) » 425740015: T40/R1

Copa 425740015 Información oficial sobre el partido 425740015 en Hattrick

15.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 1

Celtic BCN Alineación oficial del equipo 'Celtic BCN' en el partido 0 - 1 Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic BCN Alineación oficial del equipo 'Celtic BCN' en el partido 2 - 0 Los Machos De Novallas "La Leyenda" Alineación oficial del equipo 'Los Machos De Novallas "La Leyenda"' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic BCN

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leon Luca Millingen va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Stephen Doyle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Celtic Leon Luca Millingen quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ilario Larnhart.

Los Machos De Novallas "La Leyenda"

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Roberto Stabellini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sementales i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Carrión va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sementales, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Maties Ballester va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Sementales van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Hadar Zúñiga no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Moya de Sementales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ortiz de Sementales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Juan Luis Moya de Sementales va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Manuel Lavado va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Isidro Torres Cabrera.