Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS-ALMAS-PERDIDAS (47816) - puff (1582026) » 425739016: T40/R0

Copa 425739016 Información oficial sobre el partido 425739016 en Hattrick

15.05.2013 12:00:00

LAS-ALMAS-PERDIDAS Alineación oficial del equipo 'LAS-ALMAS-PERDIDAS' en el partido 5 - 4 puff Alineación oficial del equipo 'puff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LAS-ALMAS-PERDIDAS Alineación oficial del equipo 'LAS-ALMAS-PERDIDAS' en el partido 3 - 2 puff Alineación oficial del equipo 'puff' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS-ALMAS-PERDIDAS

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Hani Belloumi de LAS-ALMAS-PERDIDAS empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del LAS-ALMAS-PERDIDAS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vince Billingsley que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del LAS-ALMAS-PERDIDAS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jordy Launay, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Hani Belloumi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LAS-ALMAS-PERDIDAS, Nicola D'Amelio, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): LAS-ALMAS-PERDIDAS, atacant per l'esquerra al minut 98, va aprofitar el magnífic llançament de Vince Billingsley per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Roman Steinegger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hani Belloumi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): LAS-ALMAS-PERDIDAS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yiorgos Vallas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Edmund Marczak es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Yiorgos Vallas.

puff

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 23 minuts, Enrique Ortega va superar per velocitat Morten Enevoldsen per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Rudy Graux va posar els visitants puff per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 186 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de puff va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Gregorio Galtelli.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, puff va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jonah Duquenne.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del puff que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benny Graulund, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Gregorio Galtelli de puff va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.