Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wiggin's (990460) - lleons blaus (493493) » 425737329: T40/R0

Copa 425737329 Información oficial sobre el partido 425737329 en Hattrick

15.05.2013 12:00:00

Wiggin's Alineación oficial del equipo 'Wiggin's' en el partido 0 - 5 lleons blaus Alineación oficial del equipo 'lleons blaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wiggin's Alineación oficial del equipo 'Wiggin's' en el partido 0 - 1 lleons blaus Alineación oficial del equipo 'lleons blaus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wiggin's

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wiggins van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nassim Mehdawi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wiggins, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Alejandro Cueva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Wiggins van sortir al contraatac al minut 79, però Nassim Mehdawi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 30 (Lesión (no subst.)): Quan Alberto Castellblanch va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 30, Wiggins sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

lleons blaus

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vinko Špralja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aleix Sanchis és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ljuboje Tuzović perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gustavo Andrés Navarro va augmentar l'avantatge de lleons a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): Després de 51 minuts el lleons, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Eugen Behling sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del lleons va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aleix Sanchis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Gallus Matty va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Erich Brandl, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Eugen Behling ja els havia advertit que el porter contrari, en Gallus Matty, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.