Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

4evermanks (1333766) - Condemor, F.C. (988605) » 425736188: T40/R1

Copa 425736188 Información oficial sobre el partido 425736188 en Hattrick

15.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 1

Villanueva de Gumiel Balompié Alineación oficial del equipo 'Villanueva de Gumiel Balompié' en el partido 4 - 5 metalicos c.f Alineación oficial del equipo 'metalicos c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Villanueva de Gumiel Balompié Alineación oficial del equipo 'Villanueva de Gumiel Balompié' en el partido 1 - 5 metalicos c.f Alineación oficial del equipo 'metalicos c.f' en el partido
Tiene bastante suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villanueva de Gumiel Balompié

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Pablo Mascayano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Villanueva, un peu providencial d'en Nunzio Gaugler va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Villanueva va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Gustav Månsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Villanueva s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlos Ibañez Ocerín que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Américo Echevarría el va rematar Pablo Mascayano amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 3.

metalicos c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): metalicos agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Albertus Wijsenbeek amb mestria.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del metalicos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kornél Kertész va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Angelomaria D'Auria que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Arturo Galhardo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Passats 99 minuts de partit, metalicos es va posar per davant amb un 4 - 5 quan José Hugo Liendo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Hugo Liendo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Moraga de metalicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de metalicos, en Angelomaria D'Auria, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.