Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Invernalia (1459987) - Navasbigboys (1600633) » 425735440: T40/R0

Copa 425735440 Información oficial sobre el partido 425735440 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

Deportivo Invernalia Alineación oficial del equipo 'Deportivo Invernalia' en el partido 2 - 3 maya fc Alineación oficial del equipo 'maya fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Invernalia Alineación oficial del equipo 'Deportivo Invernalia' en el partido 2 - 3 maya fc Alineación oficial del equipo 'maya fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Invernalia

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Fèlix Pujulà va donar a WINTERFELL un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Passat el minut 63 de joc, David Sweeney facilitava les coses al WINTERFELL amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): WINTERFELL va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però David Sweeney va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fèlix Pujulà de WINTERFELL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fèlix Pujulà de WINTERFELL va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ersen Feyhan, el jugador de WINTERFELL va ser expulsat al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Ufukhan Hisar ocupà el lloc d'en Leo Gasbarro al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de WINTERFELL quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Laurent Pagès de WINTERFELL va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alfredo Amar va entrar en el seu lloc.

maya fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Thomas Hämmerle va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marijn Karssen quedar desmarcat i marcar per a maya al minut 28. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 174 Minuto 100 (Gol de penalti): Al minut 100 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Gonçalo Mestre va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Henri André després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sylvestre Würsten va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marijn Karssen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marijn Karssen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.