Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jorana fc. (122684) - A LA TIBIA F.C. (311600) » 425735071: T40/R0

Copa 425735071 Información oficial sobre el partido 425735071 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

jorana fc. Alineación oficial del equipo 'jorana fc.' en el partido 3 - 1 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jorana fc. Alineación oficial del equipo 'jorana fc.' en el partido 2 - 1 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jorana fc.

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, jorana aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nils-Hendrik Welkenraedt va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gianluca Cillara, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jorana se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): jorana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nils-Hendrik Welkenraedt en un 1 contra 1 amb el porter Jauhen Tarahnevich, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Giovanni Battista Esposti de jorana va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 30, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Toby Duff hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Giovanni Battista Esposti havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pierre-Henri Quillet de jorana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TIBIA va ser finalitzada des de l'esquerra per Michael Lely al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en 楚 (Chu) 健明 (Jianming) se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Pierre-Henri Quillet que va anotar el 3 - 1 per a jorana sense cap impediment.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Steeven Christöphler no li va importar gens ni mica.