Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aliseda FC (436339) - Samil Athletic FC (1436879) » 425735041: T40/R0

Copa 425735041 Información oficial sobre el partido 425735041 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

Perdigon C.F Alineación oficial del equipo 'Perdigon C.F' en el partido 2 - 1 ellupus Alineación oficial del equipo 'ellupus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Perdigon C.F Alineación oficial del equipo 'Perdigon C.F' en el partido 3 - 1 ellupus Alineación oficial del equipo 'ellupus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perdigon C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Perdigon aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Arnaud Laine va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 102 (Gol por el centro): José Manuel Valdés va donar a Perdigon un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 6 minuts, el Perdigon va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Jerry Lifstrand va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 8, però el porter visitant Alejandro Aznar el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Arnaud Laine del Perdigon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Neil Cahill va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Norbert Szekeres va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Alejandro Aznar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Després de 20 minuts jugats, Jost Sillot es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Manuel Valdés.
  • 095 Minuto 49 (Lesión): El jugador de Perdigon Nelson Haedo Arza va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tadeusz Pawłasek va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Patrício Amigo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Tonio Mues.

ellupus

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ellupus va ser finalitzada des de l'esquerra per Lior Levy al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Hemmo Korsten va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): ellupus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Robbe Poorter des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Euzebiusz Węgrzyn de ellupus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Hendrik Großziel de ellupus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petre Oprişor de ellupus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.