Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matadepera d'amunt (1435507) - Águilas Club Futbol (1462117) » 425734696: T40/R0

Copa 425734696 Información oficial sobre el partido 425734696 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

U.D Escurialense Alineación oficial del equipo 'U.D Escurialense' en el partido 3 - 6 Águilas Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D Escurialense Alineación oficial del equipo 'U.D Escurialense' en el partido 2 - 0 Águilas Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Escurialense

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Gabi Turturică de Escurialense, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Escurialense s'avançava en el marcador després que en Matei Andronicescu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, Escurialense van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Matei Andronicescu va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.
  • 109 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 85 minuts Matei Andronicescu es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Ömer Gönen que d'un gran xut va marcar per a Águilas el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Jeroen van Doleweerd, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Matei Andronicescu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Escurialense se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Escurialense va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alfred Madeła en un 1 contra 1 amb el porter Hubert Durajczyk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Narcis Chelmuş de Escurialense es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Matei Andronicescu de Escurialense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jeroen van Doleweerd no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Águilas Club Futbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Marcos Sierra Urquijo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Águilas.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Águilas van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Marcos Sierra Urquijo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Marcos Sierra Urquijo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 44. 2 - 3 per a Águilas.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Águilas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ömer Gönen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcel Cruschwitz de Águilas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 6 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabien Dugue.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Lutz Kappelmeyer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miloš Ašćerić.