Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llimiana C.E (436048) - U.E. Jarrera Juvenil (120208) » 425734590: T40/R0

Copa 425734590 Información oficial sobre el partido 425734590 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

Arkangeles CF Alineación oficial del equipo 'Arkangeles CF' en el partido 4 - 6 U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Arkangeles CF Alineación oficial del equipo 'Arkangeles CF' en el partido 0 - 5 U.E. Jarrera Juvenil Alineación oficial del equipo 'U.E. Jarrera Juvenil' en el partido
Tiene mucha potra 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arkangeles CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Arkangeles va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Vicente Arraño.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Arkangeles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauduit Muñoz Gómez en un 1 contra 1 amb el porter Alejandro Gallegos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Arkangeles Michael Huter va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Vador Sarrà va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Sławosz Dawidczyk de Arkangeles és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Anton Schaublin de Arkangeles anava molt fort i col·locat però Alejandro Gallegos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Arkangeles Petyo Mechinov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro Gallegos es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.

U.E. Jarrera Juvenil

Goles Goles

  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Jarrera es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Toni Kailajärvi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Reinhard Fandke ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Reinhard Fandke va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Augustyn Deckert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Jarrera va fer una substitució al minut 59. Enzo Gozzi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ashkan Eftekhari.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Dănuţ Stan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Jarrera.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Jarrera Toni Kailajärvi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Maskin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Reinhard Fandke de Jarrera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Maskin en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Jarrera, Pedro Gutiérrez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Augustyn Deckert de Jarrera, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Maskin en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.