Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Rius (1418215) - Los Keltxus (774116) » 425733971: T40/R0

Copa 425733971 Información oficial sobre el partido 425733971 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

CD Rius Alineación oficial del equipo 'CD Rius' en el partido 2 - 5 Patinet de Vila Alineación oficial del equipo 'Patinet de Vila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
CD Rius Alineación oficial del equipo 'CD Rius' en el partido 3 - 7 Patinet de Vila Alineación oficial del equipo 'Patinet de Vila' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,6 % 75,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Rius

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Viorel Militaru trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Ted Devantay de Rius va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viorel Militaru de Rius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Agon Toska de Rius va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Patinet de Vila

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Patinet prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Şükrü Edis.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Alejandro Tamariz Vargas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 2 per a Patinet.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Patinet augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Àlex Forcades es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alejandro Tamariz Vargas arribés a peus de Marc Canals, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Patinet el 2 - 4.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Corentin Fraysse va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Àlex Forcades va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Arshyn Dhumagaziev va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Žilbert Vukorep, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Al minut 11, Diego Mancebo de Patinet es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Cesare Schilirò no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.