Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bassa team (120506) - Nieves Bp (1580943) » 425732647: T40/R0

Copa 425732647 Información oficial sobre el partido 425732647 en Hattrick

15.05.2013 12:15:00

bassa team Alineación oficial del equipo 'bassa team' en el partido 0 - 2 Covas Alineación oficial del equipo 'Covas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bassa team Alineación oficial del equipo 'bassa team' en el partido 2 - 0 Covas Alineación oficial del equipo 'Covas' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bassa team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): bassa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Renato Sonno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manel Guzmán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): bassa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Covas

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Filip Elm de Covas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Covas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gregorio Orton rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Covas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fabien Vignaux, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Covas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Filip Poślednik, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Agostino Pallino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stephen Messina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Gregorio Orton va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Covas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.