Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Huelva (492792) - tequila-team (1435960) » 425731729: T40/R0

Copa 425731729 Información oficial sobre el partido 425731729 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

C.D. Huelva Alineación oficial del equipo 'C.D. Huelva' en el partido 4 - 5 GRUPO ARCOIRIS C.F. Alineación oficial del equipo 'GRUPO ARCOIRIS C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D. Huelva Alineación oficial del equipo 'C.D. Huelva' en el partido 1 - 5 GRUPO ARCOIRIS C.F. Alineación oficial del equipo 'GRUPO ARCOIRIS C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Huelva

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Mickaël Mazet facilitava les coses al Huelva amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Edu Trullàs, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Maurizio Cisorio del Huelva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matthias Gradwohl de Huelva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Eduardo Sáez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Menandro Beresmo de Huelva va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Huelva, Shay Shamir, col·locà la pilota just a les mans d'en Josep Miquel Querol. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Huelva, Edu Trullàs, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Huelva, Rene Herbert Zemke, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Huelva Maurizio Cisorio va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

GRUPO ARCOIRIS C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ARCOIRIS va ser finalitzada des de l'esquerra per Santi Pons al minut 57. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Gary Sambuceti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Menandro Beresmo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gary Sambuceti, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Santi Pons va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): ARCOIRIS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Oriol Casamort va quedar-se sol davant el porter Menandro Beresmo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ARCOIRIS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gary Sambuceti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Oriol Casamort ocupà el lloc d'en Hugo París al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de ARCOIRIS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Marco Rossi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Menandro Beresmo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ARCOIRIS i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Santi Pons anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a ARCOIRIS.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de ARCOIRIS Josep Miquel Querol no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Menandro Beresmo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Gary Sambuceti de ARCOIRIS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Menandro Beresmo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ARCOIRIS Oriol Casamort, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Menandro Beresmo. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Santi Novoa de ARCOIRIS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Menandro Beresmo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.