Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico villafranca (774675) - Meyras C.F (491477) » 425731167: T40/R0

Copa 425731167 Información oficial sobre el partido 425731167 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

anbegi Alineación oficial del equipo 'anbegi' en el partido 1 - 2 Meyras C.F Alineación oficial del equipo 'Meyras C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
anbegi Alineación oficial del equipo 'anbegi' en el partido 1 - 3 Meyras C.F Alineación oficial del equipo 'Meyras C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anbegi

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de anbegi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Heinz Rheinfeldern va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): anbegi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Germán Villapún va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Lermo.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Germán Villapún hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Haroldo Reguera de anbegi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 51, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Harald Meltl va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Víctor Lermo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harald Meltl de anbegi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Meyras C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Tiago Gonçalves Almeida quedar desmarcat i marcar per a Meyras al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de Meyras Manuel Tiago Gonçalves Almeida va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Emili Berenguer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Etelvino Faiado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Calsa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Raúl Farrés de Meyras va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Engelbert de Klaver va entrar en el seu lloc.